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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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21.Imagem marcado/desmarcadoCOOK, C. W.; STODDART, L. A.; HARRIS, L. E. The nutritive value of winter range plants in the great basin as determined with digestion trials with sheep. Logan, Utah: Utah State University. Utah Agricultural Experiment Station, 1954. (UAES Bulletins. Paper 331. Bulletin 372).

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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22.Imagem marcado/desmarcadoCOOK, C. W.; HARRIS, L. E.; YOUNG, M. C. Botanical and nutritive content of diets of cattle and sheep under single and common use on mountain range. Journal of Animal Science, v.26, p.1169-1174, 1967.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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23.Imagem marcado/desmarcadoCOOK, C. W.; STODDART, L. A.; HARRIS, L. E. Determining the digestibility and metabolizable energy of winter range plants by sheep. Journal of Animal Science, v. 11, n. 3, p. 578-590, Aug. 1952.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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24.Imagem marcado/desmarcadoMcDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E. Latim american tables of feed composition. Gainesville: University of Florida, 1974. 509 p. il.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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25.Imagem marcado/desmarcadoMcDONALD, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E. Latin american tables of feed composition. Gainesville: University of Florida, 1974. 509 p. %% 78.00578 - ex.1; 78.00579 - ex.2

Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.

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26.Imagem marcado/desmarcadoMcDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E. Latin American tables of feed composition. Gainesville: University of Florida, 1974. 509p.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Gado de Leite; Embrapa Pantanal.

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27.Imagem marcado/desmarcadoMcDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E. Latin american tables of feed composition. Gainesville: University of Florida; Institute of Food and Agricultural Sciences, 1974. 509 p.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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28.Imagem marcado/desmarcadoMcDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E.; FICK, K. R. Composicion de los forrajes latinoamericanos. Tropical Animal Production, v.2, p.282-288, 1977.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Pantanal.

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29.Imagem marcado/desmarcadoMcDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E. (org.). Tabela de composição de alimentos da America Latina abreviada. Gainnesville: Universidade da Florida, 1974. 64 p.

Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.

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30.Imagem marcado/desmarcadoMcDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E. (org.). Tabelas de composicao de alimentos da America Latina: abreviada. Gainesville: Universidade da Florida, 1974. 64 p.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados; Embrapa Pantanal; Embrapa Rondônia.

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31.Imagem marcado/desmarcadoMcDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E. Tabelas de composicao de alimentos da America Latina. Gainesville: Universidade da Florida, 1974. 1v.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte; Embrapa Pecuária Sul; Embrapa Semiárido.

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32.Imagem marcado/desmarcadoMcDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E. (org.). Tabelas de composição de alimentos da América Latina. Gainesville: Universidade da Florida, 1974. 64 p. Subtítulo da capa: Tabelas de composição de alimentos da América Latina: abreviada.

Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Caprinos e Ovinos.

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33.Imagem marcado/desmarcadoHARRIS, L. E.; LOFGREEN, G. P.; KERCHER, C. J.; RALEIGH, R. J.; BOHMAN, V. R. Techniques of research in range livestock nutrition. Utah:Utah State University, 1967. 86p. (Utah Agricultural Experiment Station. Bulletin 471).

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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34.Imagem marcado/desmarcadoTHEURER, C. B.; LESPERANCE, A. L.; WALLACE, J. D.; DENHAM, A. H.; CLANTON, D. C.; PRICE, D. A.; HARRIS, L. E. Botanical composition of the diet of livestock grazing native ranges. Arizona Agricultural Experiment Station Tecnical Bulletin, n.233, p.1-19, [ca.1980].

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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